De vigtige detaljer

Autenticitet

Du behøver ikke google for at forstå vores ingredienser. Vi bruger vand med bobler og 30% ægte presset frugt.

Bæredygtighed

Vi bruger kun frugt fra økologiske landbrug, og vores aluminiumsemballage er BPA-fri og kan genanvendes uendeligt. Plastik ville koste os mindre, men er for dyrt for vores miljø.

Inklusivitet

Noda har et naturligt, lavt kalorieindhold og er kun sødet med presset frugt. Noda indeholder aldrig stimulanser eller tvivlsomme tilsætningsstoffer - men er simpel og ærlig, så alle kan nyde den. 

 

NODA FN Klimamål 3NODA FN Klimamål 12NODA FN Klimamål 13NODA FN Klimamål 3

 

 

 

 

Nr. 3. Sundhed og trivsel

Naturlige, økologiske ingredienser uden tilsat raffineret sukker er en god opskrift for sundhed og velvære. Vi søder kun med presset økologisk frugt og NODA indeholder ca. 60% færre kulhydrater end en sodavand. Økologi betyder også fri for pesticider, og vi anvender ingen kunstige sødemidler eller tilsætningsstoffer.

Nr. 12. Ansvarligt forbrug og produktion

Vi anvender kun emballage, der er 100% genanvendelig, det vil sige aluminium og glas. Alle vores aluminiumsdåser er BPA-fri. Aluminium har den højeste genbrugsrate i vores kernemarkeder i Europa - hele 96% genanvendes. Glas er på andenpladsen med 71%. Vi vil aldrig bruge plastikflasker - generelt består kun ca 3% af nye PET-flasker af genanvendte materialer. 

Nr. 13. Klimaindsats

Karbonsporet (CO2/l) for distribution af drikkevarer i aluminiumsemballage er ca 45% mindre end for glas, fordi en dåse vejer  ca 1/19 af en standardstørrelse glasflaske (12g i stedet for 230g). Det vil sige, at vi anvender væsentlig mindre energi til at transportere og nedkøle vores produkt.

Nr. 14. Livet i havet


Vi vil aldrig anvende plastikflasker, der forurener og ødelægger livet i havet. Ifølge WWF er der lige nu et helt ton plast i havet for hver fem tons fisk.

 

 

Nr. 15. Livet på land

Vi støtter økologiske landbrug ved at anvende bæredygtigt producerede, økologiske ingredienser. Naturen omkring økologiske landbrug har en 30% større biodiversitet i forhold til de ikke-økologiske landbrug. Det er afgørende, at vi beskytter bier og andre insekter i økosystemet - overforbruget af pesticider, fungicider og antibiotika er ikke bæredygtigt.

Samlet gør de små valg en større forskel.