Handelsbetingelser

Bestilling:
For at handle hos nodacph.com skal du være over 18 år og opgive dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Ellers kan vi nemlig ikke sende dine NODA. Er du under 18 år, kan ordren kun gennemføres af en værge som på lovlig vis kan agere for barnet/den unge.

Når du har bestilt hos os, modtager du en mail, hvor du får en kvittering for modtagelsen af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en endelig ordrebekræftelse fra os. Dette sker som regel kort efter bestillingen, og så kan du for alvor begynde at glæde dig.

Medmindre andet er angivet, er alle priser i danske kroner og inklusiv 25 % moms.

Betalingsbetingelser:
Alle vores priser er i danske DKK, og er inkl. dansk moms (DKK). Du kan anvende følgende betalingsformer:

 • Visa
 • Dankort
 • Mastercard
 • Mobilepay
 • Paypal
Vi trækker først beløbet, når varerne er afsendt. Indtil da er beløbet kun reserveret.

  Nodacph.com forbeholder sig retten til at ændre priser, der måtte være fejlagtigt angivet. Nodacph.com tager endvidere forbehold for prisændringer samt eventuelle ændringer af andre omkostninger. Dette er en standardtekst, vi skal indsætte for alle tilfældes skyld, men vi har aldrig ændret vores priser uden varsel.

  Returnering:
  Hvis du er skuffet over dit køb, så skriv allerførst til os på hej@nodacph.com. Så ser vi, hvad vi kan gøre. Du har altid 14 dages fortrydelsesret og sender du dine NODA retur, bliver din returforsendelse behandlet indenfor 5 arbejdsdage. Vi tilbagebetaler pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi kun det beløb, du hæfter for.

  Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til dig og hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber etc.

  Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Som udgangspunkt skal du afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Vi kan ikke acceptere pakker, der er sendt til os pr. Efterkrav, ligesom vi ikke kan tage ansvar for varen under returforsendelsen. Returvarer skal sendes til:

  NODA Copenhagen A/S
  Marienbergvej 70
  4760 Vordingborg

  Leveringsbetingelser:
  Leveringstiden er mellem 1-3 hverdage i Danmark. Vi sender pakker dagligt fra mandag til fredag med GLS, DSV og andre lokale fragtfirmaer.

  Levering er gratis i Danmark. Du har 14 dages fuld returret. Leveringstiden er 4-7 hverdage til EU-lande udenfor Danmark og fragtprisen udregnes automatisk ved checkout. Vi sender pakker dagligt fra mandag til fredag med GLS og DSV. Her gælder også, at du har 14 dages fuld returret fra modtagelsen af dine NODA.

  Rettidig levering i Danmark forudsætter at fragtfirmaet overholder deres dag til dag-levering. Vi kan desværre ikke forhindre evt. forsinkelser af pakker, hvis forsinkelsen opstår hos fragtselskabet som følge af fx vejrskift eller andre forhold.

  Nodacph.com kan ikke tage ansvar for en pakke, hvis der er givet fuldmagt til levering uden kvittering. Varer, der leveres, når du ikke er hjemme til at kvittere for modtagelsen, vil generelt blive leveret til nærmeste pakkeshop eller nærmeste pakkeshop med kapacitet på tidspunktet. Du kan finde pakkens lokation ved hjælp at trackingnummeret.

  Hvis modtageren af pakken bor i etageejendom eller lignende, hvor hoveddøren er låst, vil fragtselskabet forsøge at kontakte andre i ejendommen med henblik på at få adgang. Hvis dette ikke er muligt, stilles ordren i nogle tilfælde foran døren ind til ejendommen.

  Forsinket levering eller fragtskader på pakker:
  Du kan altid følge din forsendelse via det trackingnummer, som du modtager efter afsendelsen af din pakke. Hvis din pakke mod forventning ikke er ankommet efter 3 hverdage, er du også velkommen til at kontakte os på hej@nodacph.com, så efterlyser vi med det samme din pakke.

  Dine NODA skal nå dig i indbydende og intakt stand. Det sker heldigvis sjældent, men såfremt der ved levering (eller afhentning i pakkeshoppen) er sket en skade på dine varer, så skriv til os på hej@nodacph.com hurtigst muligt. Send tydelige billeder af varerne, pakkens adresselabel og skadens omfang sammen med dit ordrenummer og foretrukne kontaktform. Så lover vi at stå på hovedet for at gøre det godt igen.

  Det er vigtigt, at vi hører fra dig indenfor 24 timer, så vent ikke – fragtmanden skal bruge dokumentation for at erstatte de tabte varer.

  Købers ansvar:
  Udover købers betalingsforpligtelser har køber ansvaret for at meddele nodacph.com om eventuelle mangler ved produktet straks efter, at køber har opdaget fejlen. Send tydelige billeder af varerne, pakkens adresselabel og skadens omfang sammen med dit ordrenummer og foretrukne kontaktform. Så lover vi at stå på hovedet for at gøre det godt igen. 

  Reklamation:
  Nodacph.com yder reklamationsret i henhold til købeloven, herunder omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Dette er en standardtekst med begrænset relevans for NODA, men det skal med.

  Reklamation over fejl og mangler skal sendes til hej@nodacph.com. Fortæl os hvad problemet er, send billeder med hvis relevant, så gør vi vores allerbedste for at hjælpe og finde en god løsning.

  Oplysning om klagemuligheder:
  En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence - og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. Men vi håber, du i stedet vil kontakte os på hej@nodacph.com og give os chancen for at gøre det godt igen.

  EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant , hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse hej@nodacph.com.dk.

  Vi håber, du får en god oplevelse på vores hjemmeside, uanset om du kigger, læser eller handler i webshoppen. Al feedback er velkommen, så skriv gerne til os på hej@nodacph.com.