om os

Da vi skabte NODA i 2020, var der en rigtig spændende udvikling i gang indenfor fødevarer. Der var et stigende fokus på ægte ingredienser, sundhed og bæredygtighed. Men vi ledte altid forgæves efter en drik, der passede til.

Det var som om alting indeholdt en hel masse sukker eller kunstige sødemidler. Dertil kom konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, farvestoffer, fosforsyre og meget mere. Selv produkter med vitaminer og andet, der skulle være sundere, havde ofte ingredienser, der gik igen i energidrikke.

Vi ønskede os noget ægte, sundere og bedre — noget, vi også kunne give til vores børn. Derfor lavede vi NODA. Man kan sige, at vi genopfandt sodavanden, bare mindre sød, og med ægte frugt, ægte smag og få kalorier.

Det blev til en helt ny kategori, som vi kalder NODA, kort for ’not a soda’. For NODA er anderledes: det er en vand med bobler og 30% presset økologisk frugt.

NODA er skabt til alle, der som vi selv savnede et forfriskende og lækkert alternativ til sodavand og zero-drikke. Vores primære fokus er på økologiske ingredienser og sundhed, men bæredygtighed og omtanke for vores miljø er samtidig kerneværdier i måden, vi driver virksomhed på. Det kan du læse mere om her.

Vi håber, du også bliver vild med NODA, og har du lyst til at fortælle os om din oplevelse, så skriv endelig til os på hej@nodacph.com.

Mette og Norman, stiftere